2019 ligt alweer een tijd achter ons. Zoals gebruikelijk blikten we met ons jaarverslag al uitgebreid terug. Voor het eerst presenteren wij dit jaar ook ons jaarbericht. Hierin vind je de kerncijfers en een overzicht van 2019 in vogelvlucht.

Een jaar van afronding en voorbereiding

Terugkijkend op 2019 is één van de grootste en belangrijkste constateringen dat we nog steeds op de goede weg zitten. In voorbereiding op ons nieuwe meerjarenbeleid, komen we tot de conclusie dat de benoemde thema’s van het meerjarenbeleid nog steeds actueel zijn. Met de thema’s patiëntgerichte zorg, medewerkers boeien & binden, regionale samenwerking en innovatie & technologie hebben we dan ook beleid 2020-2023 ingevuld. Een beleid waarmee we ook de komende jaren onze missie en visie kunnen blijven waarmaken: aansluiten op het leven van onze patiënten.

Samen een stevige basis voor de toekomst

Dit kunnen wij alleen doen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, onze patiënten, zorgverzekeraars en samenwerkende ziekenhuizen. Samen hebben wij dan ook in 2019 ons oude meerjarenbeleid afgesloten en hebben wij het beleid voor 2020-2023 vastgesteld. Een beleid waarmee wij ook de komende jaren onze patiënten weer optimale zorg kunnen bieden.

Bekijk het jaarbericht
Bekijk het uitgebreidere jaarverslag

Meer nieuws

Deze pagina delen: