DCG jaarbericht 2020

Onlangs publiceerde DCG al het jaarverslag en de jaarrekening 2020. Het jaarbericht 2020 is een beknopte versie van deze stukken en hiermee kijken we in vogelvlucht terug op een uitzonderlijk en veelbewogen jaar.

Positief over de voortgang

Ondanks alle ontwikkelingen rondom Corona zijn we positief over hoe het jaar is verlopen. Op het gebied van patiëntgeoriënteerde zorg, kwaliteit, regionale ontwikkeling en digitalisering hebben we vooruitgang geboekt en zijn de voorgenomen beleidsdoelstellingen grotendeels gerealiseerd. Wel hebben we blijvend te maken met een veranderende omgeving: de veroudering van onze patiëntenpopulatie, de toenemende krapte van goed opgeleide verpleegkundigen, de gevolgen van wijzigingen in de weten regelgeving en de toenemende kostendruk van zorgverzekeraars. Onze overtuiging is en blijft dat wij samen met de medewerkers van DCG onze weg vinden in deze uitdagingen. 

Trots op de inzet

Terugkijkend op 2020 zijn we trots op onze medewerkers. Dankzij hun grote inzet, zorgvuldigheid en de wil om de best mogelijke zorg te blijven bieden aan onze patiënten hebben we, ook in een uitzonderlijk jaar, steeds kwalitatief hoogwaardige zorg geboden.

Bekijk het jaarbericht
Bekijk het uitgebreidere jaarverslag

Meer nieuws

Deze pagina delen: