De Cliëntenraad (CR) zet zich in voor patiënten van DCG. Ze denken mee en adviseren over zaken die de patiënten aangaan, zoals patiëntveiligheid, technische ontwikkelingen, kwaliteit van zorg, vervoer en inrichting van locaties. Hieronder vindt u meer informatie over de Cliëntenraad en de werkzaamheden.

"Ervaring bepaalt wat je kunt bereiken; inzet bepaalt of je het bereikt.

De Cliëntenraad zet zich in voor patiënten van Dialyse Centrum Groningen".

Dick de Jonge
Voorzitter

Advies

De Cliëntenraad (CR) adviseert de directie over algemene beleidszaken, kwaliteitsontwikkelingen en kwaliteitsbeleid, randvoorwaarden van zorg en wijziging van regelingen over klachtenbehandeling.

De CR bestaat uit 5 leden. Deze leden dialyseren zelf ook of hebben gedialyseerd bij Dialyse Centrum Groningen. De Cliëntenraad is aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Cliëntenraden. Klik hier als u wilt weten wie de leden van de Cliëntenraad zijn.

Contact

U kunt altijd contact leggen met de Cliëntenraad. Omdat de raadsleden niet altijd op DCG aanwezig zijn, kunt u dat het beste doen per brief of e-mail. Als het dringend is, kunt u bellen met het DCG en vragen naar de Cliëntenraad. U bereikt ons via onderstaande contactgegevens.

Dialyse Centrum Groningen
t.a.v. Cliëntenraad - Voorzitter
Postbus 910
9700 AX Groningen
Telefoon: 050-3619444
clientenraad@dcg.nl

Deze pagina delen: