Wij bieden onze patiënten zorg op maat. Onze medewerkers maken het mogelijk dat we dialyse kunnen bieden in de thuissituatie en op het centrum. Aandacht en respect voor de patiënt en elkaar vinden we erg belangrijk. Goede samenwerking tussen patiënt en medewerker en tussen de verschillende teams en afdelingen vinden we onmisbaar.

Wat bieden wij?

Wij vinden dat werk prettig en gezond moet zijn. Daarvoor creëren wij optimale werkomstandigheden en prima arbeidsvoorwaarden. Ons tweejaarlijkse medewerkersonderzoek laat zien dat we daar goed in slagen. Ook in 2015 deed het DCG het ten opzichte van andere zorginstellingen uitstekend.

Regelmatig vindt scholing plaats voor medewerkers
Regelmatig vindt scholing plaats voor medewerkers

Opleiden doen we bij het DCG niet alleen in de schoolbanken. Ook op de werkvloer is veel te leren door met elkaar mee te kijken en mee te denken.

Trees van den Brink
Opleidingscoördinator

Professionele ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen in hun deskundigheid. Daarom bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan scholing. In samenwerking met het Wenckebachinstituut van het Universitair Medisch Centrum Groningen hebben wij een verpleegkundige vervolgopleiding tot dialyseverpleegkundige.

Deze pagina delen: