Centrum- en thuisdialyse

De locatie in Groningen is de hoofdlocatie van DCG. Er zijn drie zalen voor centrumdialyse. Daarnaast werken het thuisteam, medisch maatschappelijk werk en diëtetiek vanuit Groningen. De medewerkers van deze teams werken regelmatig op de andere locaties of bij mensen thuis. Ook de stafdiensten zijn gevestigd in Groningen.

Routebeschrijving auto

Wanneer u met de auto komt, kunt u gebruik maken van Parkeergarage Noord. Parkeergarage Noord is te bereiken via de Vrydemalaan. Vanaf de ringweg rond Groningen volgt u de borden UMCG en later UMCG Noord en  P-Noord. Wanneer u op de Petrus Campersingel rijdt, passeert u de hoofdingang van het UMCG (aan uw linkerhand).  U vervolgt uw weg op de Petrus Campersingel en slaat bij de tweede stoplichten, linksaf de Vrydemalaan in. Vervolgens weer links richting parkeergarage Noord. Klik op de ballon in Google Maps om direct uw route te plannen.

Wanneer uw auto drie uur of langer geparkeerd staat, tijdens uw behandeling binnen DCG, kunt u een uitrijkaart krijgen. Deze krijgt u na uw behandeling overdag bij de doktersassistentes en buiten kantoortijden van de verpleegkundige op uw afdeling.

Openbaar vervoer

U kunt DCG goed bereiken met het openbaar vervoer. Zowel stads- als streekbussen rijden vanaf het Centraal Station in ongeveer tien minuten naar DCG. Er zijn bussen die stoppen aan de Oostersingel en bij ingang Noord aan de Antonius Deusinglaan. U kunt ook met de bus vanaf verschillende P+R-parkeerterreinen naar DCG. Ingang 47 (DCG) bevindt zich aan de Oostersingel. Actuele vervoersinformatie vindt u op de website van 9292OV.

Looproute

 • Wanneer u met de auto bent, zorg dan dat u de lift neemt nabij de ingang van de parkeergarage. Pas op dat u niet in het grote hoofdgebouw van het UMCG uitkomt. Komt u met ander vervoer, ga dan naar binnen via Ingang 47.
 • U komt in beide gevallen uit nabij een centrale hal. U ziet restaurant De Brug en een receptiedesk.
 • Net om de hoek bij de receptiedesk, schuin tegenover het restaurant zijn twee liften met borden Dialyse Centrum Groningen.
 • Ga met de lift naar de derde verdieping, uit de lift gaat u naar links en meldt u zich bij de doktersassistenten/receptie. 

Adresgegevens

Dialyse Centrum Groningen
Hanzeplein 1, ingang 47
9713 GZ GRONINGEN

Tel:  050-3619444
Fax: 050-3619449

Postadres
Postbus 910
9700 AX  GRONINGEN

 • Contactkaart 253 kB

  Op de contactkaart vindt u wanneer u ons kunt bellen en met welke medische vragen u contact legt.

 • Openingstijden

  Deze locatie is momenteel gesloten
  Zondag Gesloten
  Maandag van 07:00 tot 23:00 Geopend
  Dinsdag van 07:00 tot 23:00 Geopend
  Woensdag van 07:00 tot 23:00 Geopend
  Donderdag van 07:00 tot 23:00 Geopend
  Vrijdag van 07:00 tot 23:00 Geopend
  Zaterdag van 07:00 tot 23:00 Geopend

  Route naar DCG