Het jaarbericht van DCG is een samenvatting van het bestuursverslag en de jaarrekening. In vogelvlucht kijken we terug op 2022, een bewogen jaar waarin we toch mooie stappen richting de toekomst hebben kunnen maken.

De wereld om ons heen verandert

Wij kijken terug op een bewogen jaar. De wereld om ons heen getuigt van meerdere, grote onzekerheden. De coronapandemie sluimerde nog verder, terwijl nieuwe veranderingen zich al aandienden. De geopolitieke omstandigheden met de oorlog in Oekraïne zorgen voor toenemende inflatie en een energiecrisis, daarnaast doet de klimaatverandering nieuwe vragen ontstaan. Ondanks deze uitdagingen hebben wij goede stappen kunnen zetten naar de toekomst.

Trots op onze medewerkers
Ondanks de onzekerheden en nieuwe, onbeantwoorde vragen, zijn wij er in 2022 in geslaagd om de dialysezorg te blijven bieden zoals patiënten van ons gewend zijn en van ons mogen verwachten. Met een hoog ziekteverzuim en meerdere onzekerheden, ook in het persoonlijk leven van ons allemaal, is van onze medewerkers vaak veel gevraagd. We zijn dan ook enorm trots op hen dat wij de patiëntzorg blijven garanderen, ook in perioden dat het veel vraagt.

  

Bekijk het jaarbericht
Bekijk het volledige bestuursverslag

Meer nieuws

Deze pagina delen: