Informatieavonden nierfalen en dialyse 2021

Binnenkort worden er door het team polikliniek nierfalen van het UMCG en het DCG weer informatieavonden voor patiënten met een nierziekte georganiseerd. Vanwege de coronacrisis is er besloten om de avonden voorlopig via een webinar te organiseren. Zodoende kunt u vanuit uw eigen huis op uw computer of laptop de informatieavond bijwonen.

Het gaat om 4 woensdagavonden in maart met verschillende thema’s. Alle patiënten die bij de polikliniek nierfalen komen en patiënten die al gestart zijn met een behandeling, zijn van harte uitgenodigd om de webinar bij te wonen en dat geldt ook voor hun familie en betrokkenen.

De thema’s van de avonden zijn als volgt:

  • Woensdag   3 maart  -   Leven met nierfalen
  • Woensdag 10 maart   -  Buikspoeling
  • Woensdag 17 maart  -   Hemodialyse op het centrum
  • Woensdag  24 maart  -  Hemodialyse, thuis of ’s nachts

Als u zich aanmeldt voor één of meerdere avonden krijgt u de week voorafgaand aan de webinar een link toegestuurd via uw e-mail. Daarin staan duidelijke instructie over hoe  webinar werkt. 

Aanmelden informatieavonden nierfalen en dialyse
  • Bedankt voor uw interesse in de informatieavonden nierfalen en dialyse. Met het formulier hieronder kunt u aangeven op welke avonden u wilt komen. Als u zich aanmeldt krijgt u een aantal dagen voorafgaand aan de webinar een link hiervoor toegestuurd via de mail.

  • Indien u aangegeven heeft een informatiepakket te willen ontvangen en/of in wilt schrijven voor de halfjaarlijkse nieuwsbrief, maken wij gebruik van de door u opgegeven adresgegevens. Hoe wij uw gegevens verwerken kunt u altijd terugvinden in ons privacy statement.

  • Het UMCG en het DCG vindt de bescherming van persoonsgegevens erg belangrijk. Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig om met de gegevens die u ons verstrekt als patiënt. Daarbij houden wij ons aan de wettelijke rechten en plichten van onder andere de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). DCG werkt nauw samen met het UMCG en verwerkt uw persoonsgegevens, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u de gegevens zelf vrijwillig aan ons verstrekt.

Deze pagina delen: